HÍREK

csillaghegyi lakosok információs oldala

Mészöly Focisuli Csillaghegyen

A labdarúgást szerető gyerekek

nagy örömére újabb

sportegyesület kezdi meg

működését Óbudán.

A Külker Mészöly Focisuli

Csillaghegyen, a Márton utca 25.

szám alatti létesítményben talált

otthonra. Az edzéseket egyelőre

kedvcsináló jelleggel, a füves

pálya szomszédságában lévő

fűtött sátorban tartják. A kis

focisták a jó idő beálltával

rajzanak majd ki a szabadba.

A Mészöly Focisulit 2010. február 15-én jegyezték be hivatalosan Ürömön. Az itt megkezdett szervezőmunka eredményeként már 120 taggal dicsekedhet a klub, a szakmai munka színvonaláról pedig az eddig elért figyelemreméltó eredmények (bajnoki és kupa győzelmek) tanúskodnak. Az már előre borítékolható, hogy a tekintélyes létszám a Külker pályán beindított második bázissal tovább fog növekedni. A Mészöly név már egyfajta garancia lehet a sikerre. A kerülethez erős szálakkal kötődő Mészöly Kálmánt nem kell bemutatni, a 61-szeres válogatott az egyesület tiszteletbeli elnöke. Kisebbik fia, az Újpesten edzősködő Mészöly Géza (18 válogatottság) a focisuli gazdája, alapító elnöke. A klub honlapján (www.meszolyfocisuli.hu) részletes tályékoztatót kaphatnak az érdeklődők, mit tartalmaz az utánpótlásképző program.

A fő célkitűzés: a békásmegyeri és a csillaghegyi gyerekek egészséges életmódra szoktatása a labda eszközeivel úgy, hogy a tehetséges játékosok fejlődése is töretlen legen. A szakképzett pedagógus-edzők által vezetett edzésekkel, mérkőzésekkel, szervezett keretek között biztosítják az óvodás- és iskolakorú gyerekeknek a rendszeres sportolási lehetőséget. Ehhez megteremtették a szakmai- és tárgyi feltételeket. Az edzői csapatban jól felkészült, elhivatott szakemberek várják a fiatalokat. Mészöly Géza irányításával Kozma István (40-szeres vállogatott), Szarvas Gábor, Csorba András, Villám Károly és Takács Gyula vezeti majd az utánpótlásképző programot.

Toborzó

A focisuliban felújított öltözőkkel és pályákkal várják az 1997 és 2006 között született gyerekeket a családias hangulatú klubba.
A toborzót március 20-án tartják a füves pályán, ahol Kozma István és Kenesei Krisztián (29 válogatottság) játékos feladatokkal mérik fel a jelentkezők tudását.
(További információkkal Újvári Gábor szakmai igazgató szolgál. Tel.: 06-30-951-6601 és 06-70-935-0253.)
Forrás: Óbuda Újság, 2011. február 24.

Az oldal üzemeltetője: Szemerei Géza

Kapcsolat: info@csillaghegyiek.hu